• uw Specialist in
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
 • Sterk in
  Gevelwerk
  Keralit
 • Vertrouwd
  met kwaliteit
  Vertrouwd met kwaliteit
 • Uw
  Schüco dealer
  Schuco
 • Kozijnen met
  Houtlook verbinding
  Schuco

Schuifpuien

Een schuifpui speelt een belangrijke rol in het functioneel en actief gebruik van de hele woning. Het optimale comfort en gebruiksgemak maken de aanschaf van een schuifpui meer dan verantwoord.

Over het algemeen beslaat een schuifpui een groot deel van uw achtergevel. Het is daarom ook van groot belang dat het bouw technische deel van de plaatsing 100% vakkennis vereist. Molenkamp Kunststof Bouwelementen garandeert zekerheid op jarenlang onbekommerd gebruik.

Bedieningsgemak

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien zijn grandioos; de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand biedt zij effectief weerstand tegen wind, water en …………..tegen inbraak!

Thermische isolatie

De thermische isolatie van kunststof kozijnen zijn van het allerhoogste niveau. Extra isolerende beglazing zullen deze isolatie waarde verder doen toenemen. Bovendien vormen deze kozijnen een effectieve bijdrage tegen geluidsoverlast. Er zijn vele varianten en afmetingen mogelijk, om maar te zwijgen over de kleuren en andere persoonlijke wensen.

Individuele wens

Molenkamp biedt (hef/kiep) schuifsystemen die precies naar uw individuele wens worden gemaakt en geleverd. De door Molenkamp Kunststof Bouwelementen geleverde schuifpuien beschikken over inbraak vertragende beslag onderdelen (politie keurmerk), volgens NEN5096 en het Komo-attest

Gerelateerde projecten

Offerte

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden op het gebied van schuifpuien? Bel 074 - 38 41 080 of neem contact met ons op via het contactformulier.