• uw Specialist in
  Kunststof Kozijnen
  Kunststof Kozijnen
 • Sterk in
  Gevelwerk
  Keralit
 • Vertrouwd
  met kwaliteit
  Vertrouwd met kwaliteit
 • Uw
  Schüco dealer
  Schuco
 • Kozijnen met
  Houtlook verbinding
  Schuco

Knikarmschermen

Optimaal genieten van de zon en het terras kan natuurlijk met een terrasscherm. Naast verkoeling van het terras overdag, worden de zwoele zomeravonden verlengd, omdat het 's avonds onder het scherm minder snel afkoelt. Daarnaast zijn terrasschermen een sierraad aan de gevel. Molenkamp heeft drie soorten terrasschermen in haar programma:

2-Buis Terrasschermen

Scherm waarbij armen bevestigd zijn aan de zijkappen van het scherm en men de uitvalhoek bepaalt door de armen en voorlijst in schuinte te stellen. Tot en met 5 meter kan men met deze schermen goed uit de voeten, wil men breder dan moet men uitwijken naar een ander systeem.

3-Buis Terrasschermen

Bij deze schermen zitten de armen op een extra draagbuis, waardoor men de armen meer kan verdelen over het scherm en één of meer armen kan toevoegen. Hierdoor is het scherm ook geschikt voor grotere breedtes. Net als bij de 2-buis schermen stelt men de uitvalhoek door de armen en de voorlijst.

Schotel Terrasschermen

Kenmerkend voor schotelschermen is dat men de uitvalhoek stelt door het gehele scherm te schotelen in de bevestigingssteunen. Dit heeft als groot voordeel dat het scherm altijd optimaal sluit. Ook bij schotelschermen is de bevestiging van de armen bepalend voor de toepasbaarheid bij de verschillende breedtes.

Gerelateerde projecten

Offerte

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden op het gebied van zonwering? Bel 074 - 38 41 080 of neem contact met ons op via het contactformulier.